Főoldal Login / regisztráció Kosár tartalma Kapcsolat Kedvencek  Regisztráció

Kedves Látogatónk!

A regisztráció után Önnek lehetősége lesz online vásárlásra, illetve a hímzésminták "kedvencek" mappába való másolására. A regisztráció során megadott adatokat a Palesz Kft. harmadik személynek nem adja ki, és kizárólag az ügyféllel való kapcsolattartás céljára használja.
Ha már regisztrált felhasználónk, itt jelentkezhet be rendszerünkbe!

Név:    
Azonosító:    [ ?] Ide egy azonosító nevet kell írni. Min. 4, max. 20 karakter. Ezt a loginnevet később nem lehet megváltoztatni!
Jelszó:    [ ?]Jelszó, min. 4, max. 20 karakter
Jelszó újra:    [ ?]A biztonság kedvéért adja meg még egyszer a fenti jelszót!
Emailcím:    [ ?] Az Ön emailcímére kapcsolattartás céljából szükségünk lesz.
Cím:    [ ?]Ide írja a számlázási címet
Szállítási cím:    [ ?]Ezt a rovatot csak akkor kell kitöltenie, ha a szállítási cím különbözik a számlázási címtől
Telefon:  
Fax:    
       
     


Kérjük, figyelmesen olvassa végig az alábbi adatvédelmi nyilatkozatot,
majd a lap alján jelölje annak elfogadását!

ADATVÉDELEM
ADATKEZELÉS, -FELHASZNÁLÁS ÉS ADATVÉDELEM
A Palesz Gépi Hímző Kft. bármely - a weboldalak használata során - tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Palesz és Palesz Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Palesz Gépi Hímző Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.
A Palesz Gépi Hímző Kft. az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák összeállítása,
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
  • vevői reklamációk intézése,
  • megrendelések intézése.

A Palesz Gépi Hímző Kft. - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Palesz Gépi Hímző Kft.-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.
A Palesz Gépi Hímző Kft. weboldalain feltüntetett minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt áll. Ennek megfelelően azok bármilyen formában történő felhasználása, -így publikációban, prezentációban való szerepeltetése nyilvánosságra hozatala, sokszorosítása, másolása- kizárólag a Palesz és Palesz Kft. kifejezett, erre vonatkozó engedélyével lehetséges.
A Palesz Gépi Hímző Kft. weboldalain megjelenő más oldalakra mutató linkekért, az azok által elérhető oldalak tartalmáért sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget nem vállal.
A Palesz Gépi Hímző Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalai használatból, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarból, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
A weboldalon keresztül a Palesz Gépi Hímző Kft. részére eljuttatott bármely információ, ötlet a Palesz Gépi Hímző Kft. tulajdonába megy át és azt szabadon felhasználhatja.
A Palesz Gépi Hímző Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom:

vissza

| Kapcsolat | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Palesz Gépi Hímzo Kft. 2006-2020 Minden jog fenntartva! |